tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Vähän erilainen pääsiäinen. 

Olen katolisessa perheessä asumassa ja taitaa olla niin että suurin osa asukkaista on katolisia. Joka tapauksessa täällä juhla pyhät on perjantaista maanantaihin, mutta koululaisilla on lomaa kaksi viikkoa pääsiäisen aikaan. Mikä tietenkin tarkoitaa töiden kannalta vähämmän nuoria. 
Kuitenkin pääsiäisestä. Perinteinen irlantilainen aamiainen makkaraa, pekonia, paistettuja kananmunia ja paahtoleipää on loma ja viikonlopun aamuina yleinen, mutta pääsiäisenä ihmiset täällä eivät syö lihaa.  Kala on ainoa jota saa syödä joten perjantai ja lauantain ruokaan kuului kasvikse ja kala. Perjantaina oli siivousta ja blogin päivitystä ja matkapäiväkirjaa kirjoittamista. Mukavan laiska päivä.

Lauantaina kävin Tuamissa naapurin tytön kanssa. Kävimme varaamassa hänellä kynsien laitto ajan koska kuulemman kynnet täytyy laittaa kuntoon ennen kun hän lähtee kisaamaan cheerleading maailman mestaruuskisoihin Floridaan. Tämän jälkeen suuntasimme hänen reeneihin. Sielä ollessani katselin joukkueen reenejä ja stunttiryhmien reenejä. 
He ovat todella osaavia tyttöjä :)

Sunnuntaina koko perhe oli kutsuttu perhe päivälliselle naapuriin ja sielä oli yhteensä kolme eri perhettä ja minut on otettu mukaan hyvin. Sunnuntaina sai jo syödä lihaa ja tämä näkyi ruoka pöydässä.
Sielä juteltiin ja pelattiin erilaisia ulko pelejä. Peli olivat samoja kun Suomessa mutta eri nimillä. Pelasimme pesäpallon tapaista peliä mutta mailaan oli tennismaailman ja tennispalloa heitettiin. Lisäksi pelattiin jalkapalloa aikuiset vastaan nuoret. 

Maanantain vietin yksinäni perheen lähtiessä jonnekin sukulaisten luo. Minulle piti seuraa perheen koira ja kävimme nauttimassa upeasta säästä. Kolmatta päivää putkeen paistaa aurinko ja on lämmin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti