maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kolmas kerta toden sanoo


Olen aloittanut nyt kolmesti muutaman viikon aikana kirjoittamaan uutta postausta mutta eipä siitä ole tullut mitään mutta nyt jos onnistuisi. 

Viimeiset pari viikkoa olen saannut nauttia ihanasta säästä ja lämmöstä. Nyt kuitenkin ulkona tuulee ja vettä sataa ihan kunnolla. 

Parin viikon sisään olen ollut töissä, käynyt Galwayssa ja seurannut cheerleaderkisoja. 

Nyt on kuitenkin viimeinen viikko lähtenyt käytiin sillä perjantai aamuna suuntana on Lontoo ja siskon kanssa parin päivän loma. 

Ennen kun lähden on kuitenkin vielä kokonainen tapahtuma näkemättä jota järjestämme youth workin tiloissa. Lisäksi opettajani  Pia on tiistaina tulossa Irlantiin ja Galwayhin. Keskiviikkona hän tulee tapaamaan meitä Tuamin. 

Lupasin tehdä kakun perheelle joka minut majoittaa. No kakun sain tehtyä mutta mausta en tiedä kun piti hieman korvata aineksia kun täältä ei niitä kaupasta löytynyt. Toivottavasti maistuu :/ 

Kahdelle ihmiselle olen joutunut jo sanoo hyvästit ja herelliseti sanottuna pidin näistä ihmisistä paljon ja en usko että ihan heti heitä enään nään :( ja kohta pitää sanoa muillekin heipat :((


Kuvia Galways kun aurinko paistoi ja mittari näytti +20 :))





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti